Norway Norsk
NOK

Personvernregler

Personvernregler

Vi samler kundeinformasjon for å forbedre din shoppingopplevelse. Denne personvernpolitikken hjelper deg med å forstå informasjonen du samler om å besøke butikken vår eller nettsiden, hvordan vi bruker og deler den og beskyttelsene vi gir for den informasjonen. Denne personvernerklæringen gjelder informasjon samlet på noen av våre butikker og nettsteder.

Informasjon vi samler inn
Vi samler navigasjonsinformasjon som hver besøkende bruker vår nettside. Ikke-personlig identifiserbar informasjon kan samles under prosessen med å samle navigasjonsinformasjon. Navigasjonsinformasjonen forteller om besøkende om bruken av nettstedet vårt, inkludert det mest besøkte webområdet eller den siste gangen vi besøkte vår nettside. Det forteller også om den tekniske effektiviteten til våre nettsteder og tjenester. Navigasjonsinformasjon hjelper oss med å bedre forstå brukerens opplevelse i butikken vår og forbedre den ved å identifisere og tilby flere funksjoner, tjenester og produkter som besøkende liker.

Personlig informasjon
Når du oppretter eller oppdaterer en konto, registrerer deg for et belønningsprogram eller administrerer belønningskontoen din, lager en ønskeliste, registrerer eller administrerer tekstpåminnelser, kan vi be deg om å gi personlig informasjon, lagre bestillinger, delta i konkurranser eller konkurranser, og delta i Survey, kjøp online, sjekk ordrestatus eller se ordrehistorikk, gi kommentarer om våre produkter, kjøp og send gavekort eller eGift-kort, søk etter produktwebsteder på våre produkter eller gi informasjon om dine skoinnstillinger. Kategoriene informasjon som er samlet inn inkluderer navn, adresse, e-postadresse, mottakernavn og e-postadresse, butikkbelønningsnummer, bestillingsinformasjon, telefonnummer, kreditt / debetkortinformasjon, fødselsdato og dato, dine kommentarer på våre produkter, lagrede søk, foretrukne merker, meldinger eller påminnelser du lager.

Bruk av personlig informasjon vi samler inn
    Den personlige informasjonen vi samler på nettet, brukes til følgende formål:
    Gi de produktene du bestilte, oppfyll forespørslene du opprettet, og behandle avkastningene dine eller utvekslingene.
    Forstå dine behov og preferanser, muligens gjennom undersøkelser, produktevalueringer eller informasjonskapsler.
    Utvikle, markedsføre og selge produkter og tjenester for deg, og skreddersy din erfaring til vårt nettsted basert på dine interesser.
    Hvis bestillingen eller leveransen er vanskelig, vennligst kontakt deg eller produktmottakeren.
    Administrer og utvikle virksomhet og drift, administrer kontoer, samle inn og behandle betalinger.
    Svar på din forespørsel.
    Send oppdateringer til våre butikkmedlemmer om belønningsprogrammer, belønninger og våre produkter, kampanjer og arrangementer
    Gi informasjon gjennom ulike kommunikasjonskanaler som du gir oss om våre produkter eller nettsteder, inkludert når du registrerer deg for en konto, registrerer deg for en belønning eller kjøper, legger deg til en e-postliste eller vår kundeselefon og e-postmarkedsføringsliste for et kjøp.

Butikken vår kan være involvert med enkelte ikke-relaterte selskaper som vil koble deg til nettstedet vårt, som kan inkludere anerkjennelse av kjøp fra oss. Vi kan dele personlig identifiserbar informasjon vi samler inn fra deg med tredjeparter som lenker til vår nettside. Du bør være oppmerksom på at vi kan utlevere dine spesifikke opplysninger som nødvendig etter lov eller basert på vår ekte tro på at det er nødvendig å håndheve eller anvende våre bruksvilkår for bruk og bruksvilkår, og å overholde eller overholde loven. Det er nødvendig å beskytte brukerne av vår nettside eller andre. Hvis vi fusjonerer, anskaffer eller erververer med andre kommersielle enheter, vil noen eller alle de personlige opplysninger som samles inn om deg, bli delt med den enheten og beholdes av oss.

Vi respekterer personvernet til brukerne våre og har utviklet denne personvernpolitikken for å demonstrere sitt engasjement for å beskytte ditt privatliv. Denne personvernpolitikken er ment å beskrive brukerne av våre nettsteder og tjenester, informasjonen vi samler inn, hvordan vi bruker den, hvem vi deler den og dine valg angående slik bruk og avsløring. Vi tar passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert tilgang og avsløring. For eksempel er det kun autoriserte ansatte som har tilgang til personlig informasjon, og de kan bare gjøre det for tillatte forretningsfunksjoner. I tillegg bruker vi kryptering når du overfører din sensitive personlige opplysninger mellom systemet og systemene våre, og vi bruker en brannmur for å forhindre uautorisert tilgang til personlig informasjon.