Norway Norsk
NOK

Leveranse

Leveranse

Du er velkommen til å velge vår butikkbutikk, alle varer du kjøper i butikken vår, vil bli sendt gratis (standard frakt).

Vi tilbyr dine pakker gjennom internasjonale budsjetter som UPS, FedEx, DHL, Epack og Hongkong Post. Vi vil velge den mest egnede fraktmetoden basert på bestillingsdestinasjonen din. Siden leveransen er bestilt av et tredjeparts profesjonelt budfirma, må du sørge for at adresseinformasjonen din er detaljert og korrekt.

Vennlig påminnelse: Hvis pakken inneholder for mange produkter, kan vi utstede flere pakker. Vi vil gi deg beskjed via e-post.

Vi sender til alle deler av verden. Bare kjøp og nyt vår kvalitetsservice, vi leverer den direkte til døren din.

1. Motta bestillingsforespørselen din

Etter å ha behandlet betalingen og mottatt bestillingsforespørselen, bekrefter vi bestillingen via e-post. Da vil vi forberede varene i henhold til bestillingen din. Vi trenger 1-2 virkedager for å sjekke bestillingen din, bekreft betalingen din og bekreft adressen din. Etter at vi har behandlet bestillingen, sender vi en fraktforespørsel til varehuset. Etter å ha mottatt vår leveringsforespørsel, vil vårt varehus utstede bestillingen din i tide basert på bestillingsinformasjonen. Så, hvis bestillingen din fortsatt er på lager, vil bestillingen din bli sendt innen 24 timer.

2. Behandlingstid

I denne delen spør vi om 24-48 timer for kvalitetskontroll og sørger for riktig frakt. Etter at pakken er sendt, sender vi deg en epost med fraktinformasjon.

Merk: Ved bestilling med flere prosjekter, vil behandlingstiden være basert på prosjektet med lengste behandlingstid.

3. Leveringstid

Den faktiske leveringstiden til destinasjonslandet avhenger av fraktmetoden i bestillingen din.

Standard fraktkostnad: 5 - 15 virkedager

Forsinket frakt: 3-10 virkedager

Vær oppmerksom på at vi ikke vil behandle bestillingen din i helger eller helligdager. Derfor, vennligst vent ytterligere 1-2 virkedager for å behandle helgebyret.

Merk: Høytidsdager, destinasjonsland og kurerfirmaer vil også bli påvirket av transittider.

4. Leveres

Total leveringstid er delt inn i to deler: behandlingstid og leveringstid

Ifølge tilbakemelding kan de fleste pakkene leveres raskt og trygt. Vi jobber med en rekke kjente rederier for å betjene våre mange destinasjoner rundt om i verden. Disse inkluderer DHL, EMS, FedEx, Hongkong Post og UPS.

ordresporing
Når pakken er sendt, vil du motta et e-postvarsel med sporingsnummeret. Den inkluderer sporingsnummer og pakkesporingsadresse. Sporingsnummeret for hver pakke er unikt. Vær oppmerksom på at hvis du ikke har mottatt en slik epost innen 5 virkedager etter bestillingen din, vennligst kontakt vårt ettersalgsteam. Og oppgi bestillingsnummeret ditt. Vi vil foreta en forespørsel basert på bestillingsnummeret ditt. Generelt vil vi svare deg i sanntid om bestillingsstatus og annen informasjon.