Norway Norsk
NOK

Innbetaling

Innbetaling

TrendTilbud håper at du raskt og enkelt kan kjøpe alle dine favorittartikler online. Derfor, når du må kjøpe, kan du bruke en av følgende betalingsmåter:

PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover

Det anbefales at du velger å betale med PayPal. Etter at du valgte denne betalingsmåten på oppgjørssiden, hopper siden til PayPal-nettstedet, klikker på "Logg inn" for å se faktureringsinformasjonen, klikk "betal nå" etter at du har bekreftet korrektheten. Deretter er transaksjonen fullført.
  
Hvis du har bestilt en bestilling, men ønsker å endre eller avbestille bestillingen, vennligst kontakt oss så snart som mulig, da bestillingen raskt kommer inn i vårt lager. Vi vil gjøre vårt beste for å gjøre endringer, men vi kan ikke gi noen garantier ettersom bestillingen kan ha blitt behandlet. I dette tilfellet må du kanskje vente til du mottar bestillingen og følg vanlige returprosedyrer. Du finner mer informasjon om dette i brukerstøtten.

Hvis plasseringen du sender ikke samsvarer med faktureringsadressen din, kan bestillingen din bli suspendert og forsinket for sikkerhetsbekreftelse. TrendTilbud er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser som kan skyldes dette.

Takket være våre kunders tillit har vårt profesjonelle team vært til tjeneste.